Пропускане към основното съдържание

Барби Barbi

Барби игрите са много интересни за момичетата.В нета има много Барби 1 игри за обличане,за гримиране и още много приключенски Barbi игри.Ако харесвате Барби приключенски игри може да изберете една от избраните приключенски Barbi игри.Ако пък не харесвате приключенски Barbi игри може да изберете за гримиране или за обличане.Има и Барби игри с рисуване,които също са много забавни,защото може да оцветите Барби с какъвто цвят искате.Използвайте въображението си и оцветете Barbi.Приятно прекарване с Барби игрите.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Заигравка игри

В категорията zaigravka може да поиграете избрани заигравка игри.Тук са събрани игрите, които ще ви заиграят.Ще изберем интересни флаш игрички, които са  заиграващи.Ако пък обичате друга категория игри изберете я и се забавлявайте.

Паркирай автобуса

В тази забавна игра Паркирай автобуса трябва да паркирате автобуса на посоченото място. Използвайте стрелките или WASD за да управлявате този автобус. Преди да започнете играта трябва да изберете цвят на автобуса. За да приключите нивото трябва да паркирате успешно на обозначеното място. да започнете играта трябва да изберете цвят на автобуса. За да приключите нивото трябва да паркирате успешно на обозначеното място.

КАМАЗ доставка

Това е много забавна игра с Камаза.Вашата цел е да доставите колкото се може повече каси с товара до финала.Вие може да конфигурирате вашия камион и да започнете играта.Карайте внимателно за да не разсипете товара.За да преминете успешно трябва да доставите най-много товар.Приятна игра с КАМАЗ доставка